MHFA

livsmod.nu !

Kontakt / Om mej

Kontakt: Livsmod.nu
Henrik Söder
Snörmakarvägen 51A,
S-168-38 Bromma
Tel: +46 (0) 737 15 25 50

Född och uppvuxen i Bromma, Stockholm, på sextiotalet. Fick en psykos under tandläkarstudierna 1980. På grund av olyckliga omständigheter så kom jag till Beckomberga och fick sedan vidare 9 psykoser och dessutom flera allvarliga självmordsförsök men då jag fick barn på nittiotalet blev jag räddad från en säker död av familjen, en terapeut och en klok gumma. Har haft en lång återhämtning i över tjugo år. Har helt återfått alla funktioner som vem som helst. Har som ''mitt kall'' att utbilda och hjälpa människor med psykiska svårigheter.

Jag är utbildad jur. kand. och har arbetat både i domstol och på advokatbyrå. Även många andra arbeten som t ex bonde, designer, byggmästare mm.

henrik.soder@gmail.com

 Copyright